• +30 2299042390
 • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
 • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
 • Τα νέα του σχολείου μας

  Αγιασμός-Έναρξη σχολικής χρονιάς 2023-24

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

  Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη. Δημιουργία και πρόοδος για τα παιδιά μας!

  Καλωσορίζουμε τους μαθητές της Α’ τάξης καθώς και τους νέους μαθητές του σχολείου μας στη μεγάλη μας ομάδα που για μας είναι μια οικογένεια με κοινό όραμα.

  Όραμά μας είναι το σχολείο μας να αποτελεί ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι οι μαθητές  να μπορούν να λάβουν ποικίλα ερεθίσματα, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται και να αναπτυχθούν πνευματικά και ψυχικά αποκτώντας βασικά εφόδια για την πορεία τους ως αυριανοί πολίτες. Όραμά μας  ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.

  Σε όλο αυτό σημαντικό ρόλο έχετε εσείς, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας. Θέλουμε να είστε δίπλα μας και μαζί σε ένα κλίμα αλληλοσεβασμού, εμπιστοσύνης, επικοινωνίας και αποτελεσματικής συνεργασίας να επιδιώκουμε “το καλύτερο”.

  Για τον καλύτερο προγραμματισμό σας. σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:30π.μ θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

  Οι γονείς που θα χρειαστείτε βεβαίωση παρουσίας στο σχολείο για χρήση γονικής άδειας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την άμεση παραλαβή της.

  Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση με περισσότερες πληροφορίες για την ημέρα του Αγιασμού.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

  Καλή σχολική χρονιά!

  Με εκτίμηση

  Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων