• +30 2299042390
 • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
 • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
 • Τα νέα του σχολείου μας

  Αγιασμός- Έναρξη σχολικής χρονιάς

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

  Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ. με παρουσία και των γονέων/κηδεμόνων.

  Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα ξεκινήσει στις 8:45 π.μ. Οι μαθητές/τριες θα συγκεντρωθούν στο σημείο του προαυλίου όπου θα υπάρχει η σήμανση της τάξης τους.

  Μετά τον αγιασμό θα δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου και οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.

  Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α’ τάξης θα παραμείνουν στον χώρο, καθώς θα ακολουθήσει ενημέρωση από τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Στο διάστημα αυτό οι μαθητές/τριες θα απασχοληθούν από εκπαιδευτικούς του σχολείου.

  Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στο Ολοήμερο διευρυμένο  πρόγραμμα (17:30) και δεν έχουν προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση να παραμείνουν στο σχολείο, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.

  Από την Τρίτη θα ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών/τριών με τα σχολικά λεωφορεία.

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.