• +30 2299042390
 • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
 • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
 • Β Τάξη

  Η Τάξη μας

  Τα περσινά μας πρωτάκια ανέβηκαν ένα ακόμη  σκαλί για να χτυπήσουν την πόρτα της Β΄ Δημοτικού. Η πόρτα άνοιξε και μπροστά τους απλώνεται ο δρόμος για νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες!

  Και φυσικά φέτος που μεγαλώσανε, ξέρετε πού θα πάνε;

  Στο  διάστημα θα  φτάσουνε, γνώσεις  να αναζητάνε!!

  Γλώσσα, Μαθηματικά, Μελέτη Περιβάλλοντος, Εικαστικά, Φυσική Αγωγή, Μουσική, Αγγλικά, Υπολογιστές, Θεατρική Αγωγή  είναι τα μαθήματα που θα  μας ταξιδέψουν στον κόσμο  της γνώσης και της ανακάλυψης!

  Το ταξίδι μας στη Β΄ Δημοτικού ξεκινάει με ενθουσιασμό, πολύ  κέφι  και μεγάλη φαντασία!  Ευχόμαστε  μια χαρούμενη και  δημιουργική σχολική χρονιά σε  όλους  τους μαθητές  και τις μαθήτριες  του σχολείου μας!!

  Οι δασκάλες της Β΄ τάξης θα είναι πάντα δίπλα σας με αγάπη και αφοσίωση.

  Το πρόγραμμα του Β1

  Τάξη Β (Β1)
  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  Το πρόγραμμα του Β2

  Τάξη Β (Β2)
  ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  Σημαντικές ημερομηνίες

  Σχετικές πληροφορίες


  • Έναρξη και λήξη σχολικής χρονιάς
  • Σχολικές αργίες και διακοπές
  • Μαθητικές δραστηριότητες
  • Πρόγραμμα και εκπαιδευτικές εκδρομές
  Οι μαθητές μας προτείνουν…
  Οι μαθητές δημιουργούν…

  Η ιδέα ξεκίνησε από τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και υλοποιήθηκε στο μάθημα της Θεατρικής Αγωγής. Όταν μαθητές της Β’ τάξης δημιουργούν…. Ιδέες, προτάσεις, φαντασία, κατασκευές … κομμάτια του παζλ. Ευχαριστούμε την κα Νάντια Σκούρτη, εκπαιδευτικό Θεατρικής Αγωγής που ένωσε τα κομμάτια… 3 μικρές ιστορίες… 3 ταινίες μικρού μήκους… οι πρώτες μας…          

  Πλάθω, πλάθω… Λαζαράκια – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
  Το Β2 στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων

  Στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων, μέσα από διάφορες δραστηριότητες ,  καταφέραμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα, να καλλιεργήσουμε τις δυνατότητές μας και να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας. Παίξαμε, τραγουδήσαμε, ζωγραφίσαμε και τώρα ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε το φανταστικό μας βιντεάκι. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!

  Η εφημερίδα του Β1

  Εφημερίδες!!! Μόλις κυκλοφόρησε!!!  Το πρώτο τεύχος της εφημερίδας “Το μαγικό διαστημόπλοιο του Β1” είναι έτοιμο! Η συντακτική ομάδα έβαλε τα δυνατά της. Ειδήσεις, άρθρα, ταξίδια, διασκέδαση και άλλα πολλά. Μην το χάσετε!

  Β τάξη – Η πρώτη μας εκδρομή!

  Επιτέλους, πήγαμε την πρώτη μας εκδρομή! Πού; Εδώ κοντά, στο μουσείο Βορρέ. Βλέπετε, πρώτη φορά μπήκαμε σε λεωφορείο, δεν είμαστε και για μεγάλες αποστάσεις… Περάσαμε τέλεια! Δείτε κι εσείς να ζηλέψετε!!!