• +30 2299042390
 • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
 • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
 • Τα νέα του σχολείου μας

  Εκλογές συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

  Αγαπητοί γονείς,

  Στο τελευταίο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ο απολογισμός και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, την ημέρα του αγιασμού για το σχολικό έτος 2016-2017, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

  Αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί ένας πολύ σύντομος απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ και αμέσως θα ξεκινήσουν οι αρχαιρεσίες. Διαθέστε λίγο από το χρόνο σας για να αναδείξετε το νέο Δ.Σ, το οποίο θα κληθεί να σας εκπροσωπεί σε όλα τα σημαντικά θέματα που θα προκύψουν την επόμενη διετία, όπου οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά και να ανταποκριθεί στο άκρως ανταγωνιστικό αλλά και ρευστό περιβάλλον που διαμορφώνεται στον εκπαιδευτικό τομέα. Τα μέλη του Δ.Σ είναι όλοι εθελοντές με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

  Αν λοιπόν, σας ενδιαφέρει ο χώρος που τα παιδιά μας περνάνε ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους, διαθέστε λίγο χρόνο για να επιλέξετε νέο Δ.Σ και φροντίστε να ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ.

  Όποιος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα μπορεί να το δηλώσει είτε με mail στο koutroul@sch.gr, είτε να το δηλώσει την ημέρα των εκλογών.

  Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε, ότι η ενεργός συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί η αναβάθμιση της κτιριακής και υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας της σχολικής ζωής στη μικρή μας σχολική μονάδα.

  Με εκτίμηση

  Το Δ.Σ του Συλλόγου