• +30 2299042390
 • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
 • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
 • Τα νέα του σχολείου μας

  Προμήθεια και διενέργεια self test

  Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

  Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, θα προμηθεύονται από αύριο, Τετάρτη 30 Μαρτίου έως και την Τρίτη 5 Απριλίου, τρία (3) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 4 Απριλίου έως και 15 Απριλίου 2022 και για την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα.

  Από την επόμενη εβδομάδα οι μαθητές θα εισέρχονται στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε έναν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο εβδομαδιαίως, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη (5 και 12 Απριλίου και 3 Μαΐου).

  Η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ώστε κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις να μπορούν να εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες.

  Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό, μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test), είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη. Οι Γονείς των μαθητών που φοιτούν σε δημόσιες σχολικές μονάδες εξακολουθούν να δηλώνουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass και να εκδίδουν τη Σχολική Κάρτα για Covid-19.