• +30 2299042390
  • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
  • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
  • Τα νέα του σχολείου μας

    Ανταποδοτική Έκθεση Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών

    Για 2η χρονιά διοργανώνεται με τη συμβολή όλων «Ανταποδοτική Έκθεση Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών».

    Η ιδέα ξεκίνησε την περσινή χρονιά όπου στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων οι μαθητές/τριές μας ασχολήθηκαν με τον θεματικό κύκλο «Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη». Εφαρμόζοντας στην πράξη τον ρόλο του ενεργού πολίτη, που δρα για την προσωπική του ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του, οι μαθητές/τριές μας έκαναν προτάσεις για την αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής του σχολείου μας. Έτσι  διοργανώθηκε για πρώτη φορά η «Ανταποδοτική Έκθεση Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών».

    Την εβδομάδα αυτή το σχολείο έχει μετατραπεί και σε …εργαστήρι ξωτικών και κάθε τμήμα φτιάχνει τα δικά του έργα τέχνης!

    Προκειμένου να στηριχθεί η πρωτοβουλία αυτή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κάλυψε τα έξοδα για την αγορά των απαιτούμενων υλικών και τον ευχαριστούμε θερμά. Επίσης, ευχαριστούμε τις μαμάδες και γιαγιάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και θα προσφέρουν τις δημιουργίες τους στην έκθεση αυτή. (Θα συγκεντρώσουμε τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες  τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου).

    Η έκθεση θα λειτουργεί στο θεατράκι του σχολείου μας από την Τρίτη 13/12 συγκεκριμένες ώρες, όπως θα προγραμματιστούν. Στην έκθεση θα παραβρίσκεται και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα επισκεφτούν την έκθεση και όσοι/ες θέλουν, μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους, παίρνοντας, ως ανταπόδοση, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φέτος έχουμε τη χαρά, καθώς μας το επιτρέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να επισκεφτούν την έκθεση  και οι γονείς και κηδεμόνες, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το διάστημα που θα γίνεται η ενημέρωση και θα δίνονται οι τίτλοι προόδου των μαθητών/τριών .

    Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας για τις υπέροχες πρωτοβουλίες, να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην έκθεση και να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας.