• +30 2299042390
  • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
  • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
  • Τα νέα του σχολείου μας

    Επιστροφή στο σχολείο με ασφάλεια

    Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

    Θυμίζουμε τη διαδικασία του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) δίνοντας διευκρινίσεις με τη μορφή βημάτων:

    1. Προμηθεύεστε δωρεάν από το φαρμακείο το τεστ με το ΑΜΚΑ του παιδιού. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ΑΜΚΑ, με τον προσωρινό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης του άρθρου 248 του ν. 4782/2021 (Α’ 36) (ΠΑΜΚΑ) ή του Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ)
    2. Κάνετε το τεστ στο παιδί σας κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη, εντός των 24 ωρών πριν έρθει στο σχολείο.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ενημερωτικό βίντεο διενέργειας του τεστ πατώντας εδώ.

    1. Εισέρχεστε στην πλατφόρμα  και πηγαίνετε στο πεδίο ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ για COVID-19 όπου συνδέεστε με κωδικούς taxisnet και δηλώνετε το αποτέλεσμα του τεστ συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.
    2. Μετά τη συμπλήρωση των στοιχείων σάς δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε τη Σχολική Κάρτα για COVID-19 του/της μαθητή/τριας.

    Αν δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, μπορείτε  να τη  συμπληρώσετε χειρόγραφα γράφοντας τον κωδικό που θα είναι γραμμένος στο επάνω μέρος της σελίδας, όταν θα δηλώσετε ότι κάνατε στο παιδί σας το self-test στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr

    Σε περίπτωση που το τεστ είναι ΘΕΤΙΚΟ, παρακαλούμε ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες της εγκυκλίου.

    1. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη οι μαθητές/τριες θα επιδεικνύουν απλώς (δεν θα παραδίδουν) τη σχολική κάρτα κατά την πρωινή προσέλευση στους εκπαιδευτικούς που θα έχουν εφημερία στην είσοδο του σχολείου. Στη συνέχεια θα θερμομετρούνται και θα πηγαίνουν στις αίθουσες τους όπου θα τους περιμένει ο εκπαιδευτικός.

    Με συνεργασία και ψυχραιμία όλα θα πάνε καλά!

    Από τη Δ/νση