• +30 2299042390
  • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
  • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
  • Τα νέα του σχολείου μας

    Ημέρα φρούτου στο σχολείο μας!

    Όλοι θέλουμε τα παιδιά μας να τρώνε φρούτα, έλα όμως που ντρέπονται να τα πάρουν μαζί τους στο σχολείο! Γι αυτό, είπαμε να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας!

    Αρχικά απευθυνθήκαμε στους παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς Κερατέας και στο οπωροπωλείο «Το στέκι». Εκείνοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και πρόσφεραν φρούτα για όλους τους μαθητές μας. Έπειτα, με χρήματα που μαζέψαμε από την ανακύκλωση τηγανέλαιου, αγοράσαμε μπολ, γάντια και χαρτοπετσέτες. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ανέλαβε τη μεταφορά, το καθάρισμα και τη διανομή των φρούτων και σήμερα, στο πρώτο διάλειμμα, όλα τα παιδιά μας πήραν… τις βιταμίνες τους! Κι επειδή πολύ το διασκεδάσαμε, θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Ευχαριστούμε πολύ τους παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς Κερατέας και τον κ. Δήμα για την προσφορά τους και βέβαια τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που με πολλή διάθεση στηρίζει κάθε μας προσπάθεια.

    Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε πως στην είσοδο του σχολείου μας υπάρχουν δύο δοχεία για ανακύκλωση τηγανέλαιου. Με αυτή τη δράση όχι μόνο προστατεύουμε το περιβάλλον, αλλά και εξοικονομούμε χρήματα που αξιοποιούνται προς όφελος των παιδιών μας.