• +30 2299042390
  • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
  • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
  • Τα νέα του σχολείου μας

    Το εργαστήρι των Ξωτικών!

    Εβδομάδα δημιουργίας ήταν αυτή που πέρασε!

    “Το εργαστήριο των Ξωτικών” την ονομάσαμε και βάλαμε έμπνευση και φαντασία μικροί και μεγάλοι. Μέρος μιας συλλογικής δουλειάς στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και των Άγιων Ημερών που έρχονται!

    Από νωρίς λοιπόν στολίσαμε, σηκώσαμε μανίκια και ……. γεμίσαμε τον κόσμο με χρυσόσκονη! Μια δράση από εμάς …. για εμάς! Το πρώτο μας βήμα να δημιουργήσουμε….

    Έτοιμη η χριστουγεννιάτικη έκθεση!

    Και ακολουθεί η συνέχεια…

    Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων οι μαθητές μας ασχολήθηκαν με τον θεματικό κύκλο «Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη».  Εφαρμόζοντας στην πράξη τον ρόλο του ενεργού πολίτη, που δρα για την προσωπική του ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του, μας έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Την αναβάθμιση των υπολογιστών του σχολείου μας, που είναι παλιοί και αρκετά …αργοί!

    Έτσι  η χριστουγεννιάτικη έκθεση γίνεται  «Ανταποδοτική Έκθεση Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών». Είναι η δημιουργία του “εργαστηρίου των Ξωτικών”

    Προκειμένου να στηριχθεί η πρωτοβουλία των μαθητών μας, το σχολείο κάλυψε τα έξοδα για την αγορά των απαιτούμενων υλικών. Επίσης, θα συνεισφέρει οικονομικά σε περίπτωση που το ποσό που θα συγκεντρωθεί δεν είναι αρκετό.

    Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι του σχολείου μας από αύριο Πέμπτη 9 /12 έως και την Παρασκευή  10/12 συγκεκριμένες ώρες όπως θα προγραμματιστούν. Στην έκθεση θα παραβρίσκεται και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων το οποίο θα έχει ακολουθήσει το πρωτόκολλο εισόδου στο σχολείο. Όσοι μαθητές θέλουν, μπορούν να την επισκεφθούν και να κάνουν τη δωρεά τους, παίρνοντας, ως ανταπόδοση, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Δυστυχώς, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, δεν είναι δυνατή η είσοδος των γονέων/κηδεμόνων. Μπορείτε, όμως, να θαυμάσετε τα έργα των παιδιών σας εδώ!

    Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την υπέροχη πρωτοβουλία και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην έκθεση.