• +30 2299042390
  • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
  • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
  • Τα νέα του σχολείου μας

    Aγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας οι μαθητές θα προμηθεύονται από τη Δευτέρα 1 έως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, μία συσκευασία με πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 5 έως 22 Νοεμβρίου.

    Σημαντικές αλλαγές!

    • Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες θα δηλώνεται στη νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr (και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr). Από τη νέα πλατφόρμα θα εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.
    • Οι μαθητές που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου πρέπει και αυτοί να δηλωθούν (μόνο 1 φορά, δηλαδή τη Δευτέρα 1/11) στη νέα πλατφόρμα.
    • Οι μαθητές θα συνεχίσουν να φέρνουν μαζί τους το έντυπο δήλωσης του self-test όπως και πριν, με τη διαφορά ότι θα εκδίδεται από τη νέα πλατφόρμα. (Αν χρειάζεστε έντυπα για χειρόγραφη συμπλήρωση, παρακαλούμε ενημερώστε μας.)

    Με το νέο σύστημα το σχολείο ενημερώνεται άμεσα, μέσω της πλατφόρμας, για το ποιοι μαθητές έχουν δηλώσει αρνητικό αποτέλεσμα self-test ή έχουν βεβαίωση νόσησης σε ισχύ και ΜΟΝΟ σε αυτούς μπορεί να επιτρέψει την είσοδο στο σχολείο.

    Παρακαλούμε πολύ για τη συνεργασία σας, καθώς δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση τόσο σε σας όσο και στη λειτουργία του σχολείου, όταν δεν τηρείται σωστά η διαδικασία και ερχόμαστε στη δύσκολη θέση να απομονώσουμε τους μαθητές που δε διαθέτουν τις απαιτούμενες δηλώσεις.

    Είμαστε στη διάθεσή σας, σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση.

    Δείτε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου.

    Με εκτίμηση,

    Από τη Διεύθυνση