• +30 2299042390
 • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
 • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
 • Eπικοινωνία

  Φόρμα επικοινωνίας

   Συχνές ερωτήσεις

   Η αποχώρηση των μαθητών το μεσημέρι πραγματοποιείται ως εξής:

    -οι μαθητές των Β και Γ τάξεων αποχωρούν από την οδό Μ. Αλεξάνδρου,

    -οι μαθητές των Α, Δ, Ε και ΣΤ τάξεων αποχωρούν από την οδό Π. Μελά.

    Οι μαθητές της Α’ τάξης αποχωρούν τελευταίοι, ως εκ τούτου παρακαλούνται οι συνοδοί τους να περιμένουν στο απέναντι πεζοδρόμιο για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

   Οι μαθητές που παραμένουν στο Ολοήμερο, αποχωρούν στις 3:00μ.μ ή στις 4:00μ.μ (ανάλογα το πρόγραμμα που ακολουθούν) από την οδό Π. Μελά.

   Αν παρουσιαστεί ανάγκη αναχώρησης κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου (π.χ. ασθένεια), γίνεται πάντοτε με τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα μετά από συνεννόηση με τον δάσκαλο της τάξης και τnν διευθύντρια, και αφού υπογραφεί σχετική δήλωση.

   Οι μαθητές που αποχωρούν μόνοι τους από το σχολείο (μετά την προσκόμιση σχετικής δήλωσης γονέα) έχουν παραλάβει «καρτελάκι αποχώρησης», το οποίο οφείλουν να έχουν καθημερινά μαζί τους, ώστε να το επιδεικνύουν στους εφημερεύοντες.

   Η φοίτηση των μαθητών του Ολοήμερου Προγράμματος διακόπτεται όταν ο μαθητής συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση. Ο γονέας-κηδεμόνας οφείλει να επικαιροποιήσει την εγγραφή του μαθητή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα κατά το 2ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου (εδαφ. θ, παρ. 16, κεφ. Α. άρθ. 11, ΠΔ 79/2017 ΦΕΚ 109Α)