• +30 2299042390
  • Π. Μελά 20, Κερατέα 190 01, Ελλάδα
  • mail@2dim-kerat.att.sch.gr
  • Τα νέα του σχολείου μας

    Διευκρινίσεις για την ημέρα του Αγιασμού

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη επικοινωνία μας, ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 9:30 π.μ. με παρουσία των γονέων/κηδεμόνων.

    Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα ξεκινήσει στις 9:15 π.μ. Οι μαθητές/τριες θα συγκεντρωθούν στο σημείο του προαυλίου όπου θα υπάρχει η σήμανση της τάξης τους.

    Μετά τον αγιασμό θα δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου και οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.

    Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α’ τάξης θα παραμείνουν στον χώρο, καθώς θα ακολουθήσει καλωσόρισμα και ενημέρωση από τη Διευθύντρια του Σχολείου. Στο διάστημα αυτό οι μαθητές/τριες θα απασχοληθούν από εκπαιδευτικούς του σχολείου.

    Οι γονείς/κηδεμόνες που έχουν ζητήσει βεβαίωση παρουσίας στο σχολείο για χρήση γονικής άδειας, θα περάσουν από το γραφείο όπου θα τους εξυπηρετήσει εκπαιδευτικός. Θα υπογράψουν την αίτηση και θα παραλάβουν τη βεβαίωση. Όσοι δεν έχετε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, θα κάνετε την αίτηση και θα πάρετε τη βεβαίωση την Τρίτη (μπορεί να δοθεί και στα παιδιά, αν θέλετε).

    Επίσης οι γονείς/κηδεμόνες που δεν έχουν προσκομίσει την υπεύθυνη δήλωση για τη μεταφορά με λεωφορείο, παρακαλείσθε να τη συμπληρώσετε τη Δευτέρα, καθώς από την Τρίτη θα ξεκινήσει η μεταφορά με τα σχολικά λεωφορεία.

    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

    Με εκτίμηση

    Η Δ/ντρια & ο Σύλλογος Διδασκόντων